Over ons

Wij zijn Stefan en Casper Stolze en hebben in 2018 Facility Workers opgericht.

Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan in de zakelijke meubelbranche hebben wij de stap gezet om met Facility Workers te starten. Om ons heen zagen wij de vraag naar uitvoerend personeel groter worden en bleef een passende oplossing uit.

Vandaar dat wij ons met Facility Workers richten op het leveren van goede en gekwalificeerde monteurs waar wij alle werkzaamheden binnen de zakelijke meubelbranche kunnen faciliteren. Hierbij kun je denken aan (de)montage van meubilair, verhuizingen, transport en opslag. Maar ook het ophangen van die ene lamp is voor onze handyman’s geen enkel probleem!

Om het onze opdrachtgevers zo comfortabel mogelijk te maken bieden wij deze diensten aan vanuit onze “full service” gedachte. Met Facility Workers zijn wij in staat om het volledige leverproces, van planning tot nazorg, tot in detail uit te voeren. Heldere communicatie is hierbij de rode draad.

Dit alles faciliteren wij vanuit ons centrale magazijn in Zoetermeer. Waar wij de goederenontvangst en opslag verzorgen. Om onze opdrachtgevers nog beter van dienst te zijn werken wij samen met een drietal strategische partners. Dit betekent dat wij ook beschikken over monteurs en magazijnen in de regio’s Noord, Oost en Zuid. Op deze manier gaan wij zo efficiënt mogelijk om met iedere opdracht.

Ook benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem eens een kijkje bij onze diensten of kom langs in Zoetermeer!

Portfolio

IG&H

Opdrachtgever Cowerk
locatie Utrecht
datum januari 2019

Bain&Company Netherlands

Opdrachtgever Primair Projekt
locatie Amsterdam
datum september 2018

Feenstra

Opdrachtgever Primair Projekt
locatie Amsterdam
datum 2018

Onze gegevens

Adresgegevens

Philipsstraat 18
2722 NA Zoetermeer

Telefoon

085 - 060 66 36

E-mail

info@facilityworkers.nl


KVK
73205230 BTW NL859399369B01 IBAN NL21KNAB0258050179