Bij Facility Workers zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van meubilair voor de zakelijke markt. Voor onze opdrachtgevers zijn we dagelijks op pad om onder andere bureaus, bureaustoelen, ladeblokken en kasten te plaatsen.

Onze opdracht variëren van de levering van een enkele stoel tot aan totaalprojecten met honderd werkplekken en al het losse meubilair. Dit meubilair kan nieuw ofwel hergebruikt zijn, voor onze ervaren monteurs maakt dit geen verschil.

Het te leveren meubilair kan worden aangeleverd in ons magazijn in Zoetermeer, of in een van onze magazijnen in de regio’s Noord, Oost of Zuid. Op het moment dat er (deel)leveringen bij ons binnen komen ontvang je hier een bericht van. Is de opdracht compleet dan zorgen wij voor het transport en gaan onze monteurs op locatie aan de slag.

De kwaliteit van het eindresultaat staat bij ons voorop. Wij verzorgen bij iedere opdracht dat de producten netjes en stofvrij worden opgeleverd, verpakkingsmateriaal en overig afval gaat mee retour. In ons magazijn worden plastic en karton gescheiden en vervolgens ter recycling aangeboden.

Facility Workers vertrekt pas als de eindklant happy is!